Tweets fra @tunekabelnet

Hvordan med jording af nettet i huset og galvanisk adskillelse

 Det kan være en stor fordel dels at have jordet sin pc, dels at have et galvanisk skillefilter lige for enden af stikledningen hvor den kommer ind i huset, før skillepunkt til Internet-afgrening / lokalforstærker. Men dét er dog ingen garanti mod skader ved et lyn der går direkte i anlægget. men det kan yde en vis transientbeskyttelse, og ikke mindst hindre de såkaldte brumsløjfer, som skyldes stelpotentiale-forskelle mellem apparater i husstanden og antenneanlægget udenfor.

Med den nye internetafgrener DVU1-4 Gi 65 opnås galvanisk adskillelse fra nettet i byen.samtidig med at du sikrer det fulde frekvensområde for DOCSIS 3.1 frem til dit kabelmodem (router).

Hvis der er potentialeforskel på stel mellem nettet i huset og antennenettet, så giver dette galvanisk skillefilter også en mere stabil dataforbindelse. Det hedder "DKT Gi T-MF 1G5" og kan købes hos DKT Connect.

Den galvaniske adskiller isættes for enden af stikledningen, direkte hvor denne kommer ind i huset. Den øverste ende som vist her tilsluttes stikledningen.

dkt gi t mf 1g5 a s

Den er ikke forsynet med 6 kantet flange, fordi den helt undtagelsesvist skal håndspændes stramt, på isolatorsiden (hun-bøsningen), som ses øverst ovenfor, og til venstre nedenfor. Spænder man stramt til med værktøj her, kan man ødelægge forbindelsen.

dkt gi t mf 1g5 c s dkt gi t mf 1g5 b s

Den må gerne spærndes stramt til på han-siden. Den er på seneste billede ovenfor.

Hvis du har en DVU1-4 Gi allerede, så har du ikke brug for denne galvaniske isolator.

Kontakt vor servicepartner, KK Partner Sjælland, tlf. 7538 1414, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret i et sikkert skift til dette.

Læs mere om korrekt håndtering af F-connectors

Her er links til Cablecons Powerpoint-præsentationer om betydningen af korrekt brug af F-connectors til antennekabler:

Tune Kabelnet
Tunehøj 22, 4030 Tune
kabelnet@tunenet.dk
Tlf. 4613 6343 
(Aflyttes flere gange dagligt)

Giro: 8 17 69 73
Bank: 4440 - 8 17 69 73
PBS nr. 03889688, 
Deb.gr. 00001 + medlemsnr
CVR: 12492677

twitter nyhed2

Hastenyheder tweetes.

Følg @tunekabelnet